U kunt hieronder 10 stellingen lezen die ikzelf als groenadviseur het meeste behandel.

 

Herkent u zichzelf in één van deze stellingen ?

 1. Als verantwoordelijke voor het groenonderhoud van een openbare ruimte is onkruid en budget een uitdaging geworden. Er is nood aan een duidelijk plan, schema en visie voor de toekomst.

 1. Als tuineigenaar ben ik even de draad kwijt. De tuin is te groot en de zorgen wegen niet op tegen het genot ervan. Inzicht geven in m’n eigen tuin zou wonderen doen.

 1. Als kasteeleigenaar wil ik een evenredige balans tussen budget en resultaat. Dit is er nu niet; ik kan mijn kosten zelf goed in kaart brengen, maar kan ze moeilijk koppelen aan het bijhorend resultaat. Hoe los ik dit op ?

 1. U heeft een nieuwe woning aangekocht met een bijhorend domein. U weet niet waar te beginnen ?

 1. Als technisch verantwoordelijke ben ik verantwoordelijk voor het groen in onze gemeente. Ikzelf heb niet de nodige knowhow en had mij graag professioneel bijgestaan met kennis van aanpak

 1. Ons vast personeel dient bijgeschoold te worden op praktisch gebied. Nieuwe technieken, snoeien, werkinzicht, voldoening creëren,…. Een praktijkgerichte coaching zou een goede oplossing zijn.

 1. Ik ben, onder andere, verantwoordelijk voor het groendonderhoud van een ziekenhuis. Ik had graag professioneel advies gekregen over hoe je dit prijs/kwaliteit het beste kunt aanpakken.

 1. We zien op ons domein de bomen door het bos niet meer. We wensen advies omtrent soorten visies en manieren van aanpak alvorens we starten aan een plan of herinrichtingen.

 1. De tuin of het park dient terug wat ‘opgewaardeerd’ te worden. Het is enkele jaren verwaarloosd geweest. Welke stappen dien ik te ondernemen om dit op lange -of korte termijn gerealiseerd zien te worden? Wat pak ik het best eerst aan en in welke volgorde?

 1. Bij ons bedrijf hebben een grote oppervlakte groen. We hadden hier graag meer resultaat van gezien hetzij op vlak van onderhoud of herinrichting. Wat zijn de mogelijke opties op verscheidene vlakken ?

Onze 360° oplossing gebaseerd op diensten en resultaatgerichte impact

Wat mag u verwachten als u met ons samenwerkt ?

 • Meer inzicht door duidelijke en betrouwbare analyse 

 • Verbeterde technieken

 • Een vast en stabiel toekomstplan

 • Geoptimaliseerd beheer naar budget en kwaliteitseisen

 • Nieuwe frisse ideeën

 • Verhoging van kwaliteit evenredig met kostenanalyse

 • Verhoogde persoonsgebonden voldoeningen op basis van feiten

 • Algemeen professionelere aanpak

 • Een toevoeging aan de referenties