Er was eens…

‘De start’

In 2009 is mijn groen verhaal gestart.
Doorheen het leerproces werd al snel duidelijk dat er verscheidene doelgroepen zijn binnen de tuinsector.
De hoogwaardig afgewerkte tuinen, zowel groot als klein, bleven me boeien. De voldoening is identiek maar het gevoel van de mooie gealigneerde elementen of het landelijke karakter die in een tuin kan heersen blijven me tot op heden intrigeren.
Met als gedachte om elke dag iets bij te leren kunnen we zeggen dat we met 13 jaar ervaring een mooi verhaal hebben om iets uniek te creëren
op vlak van ontwerp, aanleg en onderhoud.

‘Het gesprek’

Éénzelfde golflengte ofwel de ‘klik’ genoemd tijdens het gesprek is het uitgangspunt van een duurzaam lang visieverhaal.
Als groot sigarenliefhebber en geïnteresseerde in de psychologie draag ik het gesprek hoog in vaandel. Bij het eerste gesprek pas ik het 30% vertellen en 70% luisteren toe.
Ik heb gehoor voor uw tuinwensen en doorheen het eerste gesprek stel ik gerichte vragen zodoende ik alle ideeën op één lijn kan plaatsen en uiteindelijk samenvatten in een mooi ontwerp, aanleg of onderhoud van de tuin.
Door deze techniek toe te passen vormt er zich een dialoog tussen persoonlijke wensen en professionele ervaren insteek waarbij we het eindresultaat tot een hoger niveau kunnen leiden.

‘Een topteam in je tuin’

Een duurzaam beleid doorheen de jaren ervaring heeft ervoor gezorgd dat we ons een gevestigde waarde mogen noemen in de siertuinen.
We groeien langzaam en gefundeerd waarin we ons vast personeel en vaste onderaannemers (die enkel exclusief voor ons bedrijf ten dienste staan) blijven opleiden om mee te kunnen draaien op een hoge afwerkingsgraad.
Vele noemen het opleiden tot groene vingers, maar het is net die groene fingerspitzengefühl die het verschil kan maken.
Het team is samengesteld met vaste waarden zoals samenwerking, oog voor detail en enthousiasme om zo met als éénzelfde doel mooie afgewerkte tuinen te creëren.

‘Doelgroep’

Op onze doelgroep staat er noch een leeftijd noch een oppervlakte. De 2 uitersten, een kasteeltuin of een kleine gezellige stadstuin boeien me beide.
Heeft u interesse in uw eigen tuin of bent u overtuigd van bepaalde tuinfoto’s of van een beleving in een andere tuin? Doe dan zeker eens beroep op het eerste gesprek.
Het zal u boeien welke mogelijkheden er zijn om iets te creëren of om een tuin terug op punt te zetten.
Door m’n gerichte vragen laat het u nadenken over bepaalde wensen of dromen en zijn we een stapje dichterbij die te kunnen vervullen.
We hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.